Кримінал

У понад 80 тисяч гривень обійдеться незаконна риболовля під час нересту браконьєру з Ніжинщини

Учора, 3 травня, Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході спільного рибоохоронного рейду разом з працівниками ВП№3 Ніжинського РВП ГУНП у Чернігівській області на водоймах Ніжинського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

Про це повідомляється на Фейсбук-стоірнці Патруля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів (Фото)

На р. Береза, поблизу с. Линівка Комарівської громади виявлено мешканця м. Борзна, який ловив рибу за допомогою забороненого знаряддя лову – сітки простої. Під час нерестової заборони, в протизаконний спосіб, порушник добув 44 екз. риби: карась сріблястий – 12 екз., окунь звичайний – 9 екз., чехоня – 8 екз., плоскирка – 7 екз., плітка звичайна – 7 екз. і 1 екз. судака звичайного. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 85561 грн. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Ніжинського міськрайонного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. У правопорушника вилучені заборонені знаряддя лову та незаконно добуті водні біоресурси.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button