Кримінал

У понад 90 тисяч гривень обійдеться незаконна риболовля браконьєру з Чернігівщини

5 жовтня Чернігівський рибоохоронний патруль під час спільного рибоохоронного рейду з працівниками Сектору водної поліції області на водоймах Корюківського району викрив грубе порушення Правил рибальства.

На озері поблизу с. Бондарівка Сосницької громади виявили місцевого мешканця, який ловив рибу за допомогою 5 од. заборонених знарядь лову – сіток поріжних. У протизаконний спосіб порушник добув 46 екз. риби: карась сріблястий – 35 екз., щука – 5 екз., сазан – 4 екз. та окунь – 2 екз. Збитки, завдані рибному господарству України, становили 93 823 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Псевдобанкір заволодів коштами чернігівця у сумі 47 тисяч гривень

На місце інциденту викликали слідчо-оперативну групу Корюківського РВП ГУНП у Чернігівській області. Нацполіція внесла відомості про вчинене правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Сосницького районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. Водні біоресурси та заборонені знаряддя лову вилучено.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський рибоохоронний патруль

Ще статті по темі

Back to top button