Кримінал

У Прилуках чоловік вбив товариша по чарці

Прилуцькою окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного нанесення тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 06.10.2022, у вечірній час, мешканець м. Прилуки, 1980 року народження, перебуваючи в кімнаті квартири у м. Прилуки, під час спільного розпиття алкогольних напоїв із потерпілим, 1974 року народження, затіяли сварку, в ході якої зловмисник на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин із метою спричинення тілесних ушкоджень наніс потерпілому один удар кухонним ножем у підколінну область правої нижньої кінцівки, чим завдав потерпілому тілесних ушкоджень у вигляді колото-різаної рани правої нижньої кінцівки з ушкодженням підколінної вени.

Про це повідомляє Прилуцька окружна прокуратура.

Унаслідок отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці події від масивної  крововтрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові за добу патрульні виявили 5 п’яних водіїв

7.10.2022 за підозрою у вчиненні зазначеного кримінального правопорушення, зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121КК України.

За принципової позиції прокурора на підставі зібраних доказів підозрюваному 08.10.2022 судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів.

Довідково:

Згідно ч.2 ст.121 КК України умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, карається позбавленням волі на строк від семи до десяти  років.

Ще статті по темі

Back to top button