Кримінал

У Прилуках дебошир побив поліцейського

Прилуцькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 5-го листопада приблизно о 14-й годині до Прилуцького ВП ГУНП у Чернігівській області надійшло повідомлення про вчинення хуліганських дій в стані алкогольного сп’яніння мешканцем м. Прилуки.

Після прибуття слідчо-оперативної групи хуліганські дії продовжив, поводився агресивно, вживав нецензурну лексику стосовно навколишніх і працівників поліції, намагався хапати працівників поліції за формений одяг, на зауваження припинити протиправні дії не реагував.

Потім рукою завдав одного удару в щелепу поліцейському, спричинивши тілесні ушкодження. Після чого поліцейські застосували до нього спеціальні засоби (надягнули кайданки) та затримали останнього.

06.11.2018 затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд розбиратиметься з чернігівцем, який у парку побив жінку

07.11.2018 Прилуцькою місцевою прокуратурою погоджено клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, що перебуває на розгляді у суді.

Довідково: Згідно зі ч.2 ст.345 КК України, умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Ще статті по темі

Back to top button