Кримінал

У Прилуках пенсіонер зазнав нападу у власній квартирі

Під процесуальним керівництвом Прилуцької місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом розбійного нападу, поєднаного з проникненням до житла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бахмацького пенсіонера шахраї видурили 64 тисячі

В ході досудового розслідування встановлено, що 12.06.2019 раніше судимий за крадіжки, умовно-достроково-звільнений з місць позбавленням волі, 40-річний   житель м.Прилуки   напав на 78-річного місцевого мешканця в його власній квартирі, завдав тому кілька ударів кулаками в обличчя, чим спричинив забійні рани віка та виличної дуги та забрав належну потерпілому сумку з грошима та речами, після чого покинув місце скоєння злочину.

За принципової позиції Прилуцької місцевої прокуратури  слідчим суддею Прилуцького місцевого суду підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

В ході розслідування встановлено, що нападник також причетний до скоєння ряду крадіжок майна громадян.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт за ч.3 ст.187, ч.2 ст.185, ч.1 ст.263 КК України направлено до суду.

Довідково: згідно ч.3 ст.187 КК України напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу та з проникненням у житло карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Прокуратура м. Прилуки

Ще статті по темі

Back to top button