Кримінал

У Прилуках поліцейські оперативно розкрили крадіжку з будинку (Фото)

Поліція встановила особу підозрюваного в крадіжці з помешкання містянина. Частину викраденого вилучено.

Днями до поліції звернувся прилучанин із повідомленням, що його помешкання обікрали. За викликом виїхали слідчо-оперативна група Прилуцького відділу поліції та оперативники карного розшуку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець обікрав будинок і викрав автомобіль у Новому Білоусі

У результаті огляду місця події поліцейські встановили, що у період відсутності господаря вдома до будинку проник невідомий зловмисник і викрав побутову техніку й електроінструмент.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські дуже швидко вийшли на слід зловмисника. У цьому правоохоронцям допоміг сам заявник, який щохвилини виявляв готовність допомогти поліції в розкритті злочину. Зокрема, чоловік поділився припущеннями щодо особи, яка бувала колись у нього вдома й могла виступити злодієм або навідником.

Поліцейські встановили особу підозрюваного, 32-річного безробітного місцевого мешканця. Чоловік зізнався у скоєному. Частину викраденого в нього вилучено, однак дещо він уже встиг реалізувати.

За фактом злочину слідчий поліції відкрив провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена з проникненням у житло). За такі дії закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі вирішується питання щодо обрання зловмисникові запобіжного заходу.

131149671_1914903588675871_8425584905090416512_o

Триває досудове розслідування.

Поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button