Кримінал

У Прилуках поліцейські викрили дует грабіжників

Зустрівши свою жертву на вулиці, двоє юнаків накинулися на неї з кулаками, забрали мобільний телефон і втекли. Але ненадовго. Поліція оперативно встановила особи правопорушників.

Пізно ввечері до поліції звернувся прилучанин із заявою, що на нього напали невідомі та нанесли тілесні ушкодження. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Прилуцького відділу поліції. Під час з’ясування обставин злочину було встановлено, що потерпілий прямував додому з центра міста. На одній із вулиць на нього накинулися невідомі, після чого заволоділи його мобільним телефоном і втекли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуках грабіжники забрали в жінки телефон і сережки

Отримавши прикмети зловмисників, кримінальна поліція провела комплекс оперативно-розшукових заходів і завдяки записам із камер відеоспостереження «Безпечне місто» спільно з працівниками департаменту внутрішньої безпеки викрили у скоєному двох місцевих мешканців. Під впливом доказів молодики не заперечували своєї провини та надали правдиві свідчення. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж) – карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Наразі вирішується питання щодо обрання до останніх запобіжного заходу та оголошення про підозру.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні триває.

Поліція м. Прилуки

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button