Кримінал

У Прилуках поліцейські вилучили у місцевого мешканця психотропну речовину (Фото)

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції спільно зі оперативниками Управління стратегічних розслідувань під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури задокументували злочинну діяльність 28-річного мешканця Сухополов’янської громади, який отримав поштове відправлення з психотропною речовиною.

Поліцейські зупинили громадянина в ході відпрацювання оперативної інформації, що ця особа може бути причетною до незаконного обігу наркотиків. За наявними відомостями, фігурант щойно отримав у поштовому відділенні посилку з наркопродукцією.

Під час перевірки вмісту відправлення, поліцейські виявили коробку з психотропною речовиною, яка була замаскована під дитячу гру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині односелець вкрав 45 тисяч гривень у пенсіонера

Підозрюваний пояснив поліцейським, що замовив наркотики через мережу Інтернет.

Негайно після цього поліцейські провели невідкладний обшук за місцем проживання фігуранта. В ході слідчої дії правоохоронці вилучили колби з нашаруванням речовин, схожих на наркотичні.

Все вилучене поліцейські направили на проведення експертних досліджень.

Дізнавач Прилуцького районного відділу поліції розслідує кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (визначає відповідальність за зберігання наркотиків або психотропних речовин). Згідно з нею, зловмиснику загрожує до п’яти років обмеження волі.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button