Кримінал

У Прилуках поліцейські затримали групу наркоторговців (Фото)

Слідчі та кримінальна поліція Прилуцького райвідділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури викрили злочинну групу у складі трьох місцевих мешканців, які систематично займалися збутом психотропних речовин. Усіх трьох фігурантів затримано.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Співробітники кримінальної поліції Прилуччини отримали оперативну інформацію про систематичну незаконну діяльність трьох раніше судимих місцевих мешканців. Зловмисники займалися роздрібним збутом «з рук в руки» особливо небезпечної психотропної речовини – метадону.

За фактами торгівлі забороненими речовинами слідчі поліції відкрили кримінальне провадження. У рамках його розслідування поліцейські задокументували низку фактів збуту метадону та похідних препаратів.

12 липня оперативники та слідчі поліції Прилуччини за силової підтримки спецпідрозділу КОРД затримали усіх трьох фігурантів провадження – 52-річного чоловіка, а також подружню пару віком 33 та 36 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ваша картка заблокована»: житель Чернігівщини віддав шахраям 9 тисяч гривень

У помешканнях зловмисників відбулися санкціоновані обшуки, в ході яких поліцейські виявили та вилучили блістери з таблетками препарату «Метадон», порошкоподібну речовину білого кольору, медичну документацію, мобільні телефони, грошові кошти купюрами різних номіналів.

Вилучене направлено на проведення експертних досліджень.

Всім учасникам вручено повідомлення про підозру та затримано в порядку ст.ст. 208, 615 Кримінального процесуального кодексу України,

Слідчий Прилуцького райвідділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури продовжує досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України (визначає відповідальність, зокрема, за збут наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів).

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button