Кримінал

У Прилуках розшукали 6-річного хлопчика

Менш ніж півгодини знадобилося співробітникам Прилуцького районного відділу поліції, аби розшукати та повернути в родину зниклого 6-річного хлопчика, який грався на дитячому майданчику у сусідньому дворі.

Повідомлення про зникнення дитини надійшло до поліції ввечері 22 серпня. Мати хлопчика розповіла поліцейським, що вдень син грався біля будинку та зник. Спочатку вона намагалася знайти його самостійно, але це було безрезультатно. Про це повідомляє поліція Прилуцька поліція.

На місце події відразу виїхали співробітники ювенальної превенції, група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Прилуцького районного відділу поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські Чернігівщини розшукали всіх дітей, які зникли з початку року

Правоохоронці відпрацювали прилеглу територію, дитячі майданчики, людні місця. Невдовзі на одному з дитячих майданчиків у сусідньому дворі поліцейські помітили схожого за описом хлопчика. Вони доставили неповнолітнього додому та передали матері.

Ювенальні поліцейські провели з матір’ю та з дитиною профілактичну бесіду про недопустимість подібного у майбутньому.

Батьків дитини буде притягнуто до адміністративної до відповідальності за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей (стаття 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Таке правопорушення тягне за собою попередження або накладення штрафу від 850 до 1700 гривень.

Поліція закликає дорослих приділяти належну увагу своїм дітям. Ви маєте забезпечити постійний контроль за місцем їхнього перебування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button