Кримінал

У Прилуках затримали нічного хулігана

Під процесуальним керівництвом Прилуцької місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю (ч.1 ст. 296 КК України).

Про це повідомляє Прилуцька місцева прокуратура.

У ході досудового розслідування встановлено, що мешканець м. Прилуки неодноразово у вечірній та нічний час грубо порушував громадський порядок у центральній частині міста шляхом пошкодження та розбиття вікон та зовнішніх ролетів магазину «Українські ковбаси».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура взялася за розбійний напад хуліганів на чоловіка

На підставі зібраних досудовим розслідуванням доказів порушнику громадського порядку повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.296 КК України.

На даний час встановлюються всі обставини щодо можливої причетності вказаної особи до інших аналогічних злочинів на території міста.

Слідство триває.

Довідково: ч.1 ст.296 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі строком до п’яти років.

Ще статті по темі

Back to top button