Кримінал

У Прилуках затримали збувача психотропної речовини

Прилуцькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання та зберігання з метою збуту психотропної речовини у великих розмірах.

Так, 16 липня працівниками Прилуцького ВП ГУНП в Чернігівській області, в м. Прилуки по вул. Вокзальній затримано раніше неодноразово судимого, мешканця с. Глибоке, Бориспільського району, Київської області, у якого, під час особистого обшуку було виявлено та вилучено 14 згортків обмотаних липкою стрічкою з порошкоподібною речовиною біло-жовтого кольору, які згідно висновку судово-хімічної експертизи містять в своєму складі психотропну речовину обіг якої обмежено – амфетамін загальною вагою 2,9279 г. (в перерахунку на амфетамін основу), що являється великим розміром, та яку останній незаконно зберігав при собі з метою збуту.

Як пояснив підозрюваний, що займається в схемі по збуту психотропної речовини на території Чернігівської області, через інтернет мессенджери, шляхом закладок. Останній фасував партії психотропної речовини по 1 граму, та розкладав по різних містах Чернігівської області. Там де робив «закладку» фотографував те місце та відсилав фотографію оператору за що отримував винагороду грошовими коштами.

Завдяки принципової позиції сторони обвинувачення, в сукупності зібраних доказів, правопорушнику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України та ухвалою Прилуцького міськрайонного суду від 19.07.2019 обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 діб.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button