Кримінал

У Прилуках затримано особу за збут психотропних речовин

Прилуцькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом збуту психотропних речовин.

Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець м. Прилуки вчинив злочини за певних обставин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У жителя Козельця поліція виявила наркотики

13.11.2020, близько 16-ї години за адресою м. Прилуки в мікрорайоні «Дослідна», поблизу магазину «Трубарівський», він умисно, з корисливих мотивів, збув особі, яка була залучена як покупець для проведення оперативної закупки, за грошові кошти в сумі 200 гривень поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною білого кольору, яка, згідно з висновком експертизи наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, містить у своєму складі психотропну речовину – амфетамін, маса амфетаміну у вищевказаній речовині становить 0,0362 г (у перерахунку на амфетаміноснову).

Крім того, досудовим розслідуванням встановлено, що 23.11.2020, близько 14 години на подвір’ї господарства за адресою м. Прилуки 2-й провулок Кустівський, повторно, з корисливих мотивів, збув особі, яка була залучена як покупець для проведення оперативної закупки, за грошові кошти в сумі 500 гривень, поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною білого кольору, що містить у своєму складі психотропну речовину.

23.11.2020 зловмисника затримано та поміщено до ІТТ Прилуцького ВП ГУНП у Чернігівській області.

Завдяки принциповій позиції сторони обвинувачення в сукупності зібраних доказів правопорушнику 24.11.2020 повідомлено про підозру за ч. 1 та ч. 2 ст. 307 КК України та ухвалою Прилуцького міськрайонного суду від 25.11.2020 обрано запобіжний захід тримання під вартою строком на 60 діб.

Довідково:

Згідно ч.2 ст.307 КК України – незаконний збут психотропних речовин, вчинений повторно, – карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button