Кримінал

У сіверянина злодій викрав кітель із нагородами

Поліцейські Бобровицького відділення поліції встановили та затримали зловмисника, який, потрапивши до помешкання через вікно, викрав з оселі кітель покійного господаря з орденами та медалями.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

15 червня по допомогу до поліції звернулася жителька Бобровицькогорайону, яка повідомила що минулої ночі невідомий лиходій проник до господарства заявниці та викрав кітель покійного чоловіка — учасника бойових дій Другої світової війни з орденами та медалями.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Бобровицького відділення поліції ГУНП в Чернігівській області. Оглянувши будинок, правоохоронці встановили, що зловмисник проник у помешкання шляхом віджимудерев’яного вікна. А крім кітеля з медалями прихопив ще й ікону та 200 гривень.

Опитавши господиню та вивчивши коло осіб, які останнім часом заходили до потерпілої, кримінальна поліція встановила особу зловмисника. Ним виявився односелець, якого затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому повідомлено про підозру. Викрадене вилучено.

Інформація про подію внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) — карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button