Кримінал

«Улов дня»: у Чернігові за годину знайшли трьох чоловік, яких розшукувала поліція

Протягом години патрульні доставили до відділу поліції трьох осіб, які перебували в розшуку.

Про це патрульна поліція Чернігова повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Близько шостої вечора екіпаж патрульної поліції отримав інформацію, що в одному з готелів міста невідома особа конфліктує з адміністрацією. Прибувши на місце, поліцейські затримали чоловіка, який за зовнішніми ознаками був нетверезий.

Правоохоронці з’ясували, що затриманий не живе в готелі і не має наміру винаймати номер. Навіщо ж він намагався потрапити до будівлі та чому вчинив сварку з адміністратором, чоловік пояснити не зміг. Перевіряючи дані громадянина, патрульні встановили, що це 32-річний мешканець Київської області і його розшукує поліція за вчинення крадіжки. Чоловіка одразу доставили до Чернігівського відділу поліції. Тим часом інший екіпаж патрульної поліції приїхав на сімейну сварку.

Глава сімейства, 31-річний чернігівець, розповів правоохоронцям, що він вдарив дружину, бо вона нібито не хотіла його годувати. Під час перевірки його особи патрульні з’ясували, що він був засуджений до громадських робіт, але ухиляється від відбуття покарання.

Сімейного дебошира доставили до відділу поліції. Приблизно через годину патрульним надійшла інформація про підозрілого чоловіка, який перебував на одній з вулиць міста. Коли ж екіпаж приїхав на місце, з’ясувалося, що цього громадянина розшукує поліція. Чоловіка також доставили до Чернігівського відділу поліції.

Ще статті по темі

Back to top button