Кримінал

Унаслідок бійки на Масанах госпіталізовано людину

14 вересня близько 19.00 у мікрорайоні Масани сталася бійка.

До поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Геологічній біля будинку чоловік завдає ударів людині, яка лежить на землі. В результаті бійки госпіталізували 30-річного чоловіка. Поспілкувавшись із очевидцями бійки, патрульні зʼясували прикмети невідомого, який може бути причетним до завдання тілесних ушкоджень, і його ймовірне місцезнаходження. Через кілька хвилин неподалік від місця пригоди було виявлено громадянина, схожого за описом. На його обличчі були плями бурого кольору. За даними поліції, двоє людей до бійки вживали алкоголь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишньому начальнику державної податкової інспекції Чернігівщини повідомлено про підозру

«На місце виїжджала слідчо-оперативна група. У нас відкрите наразі кримінальне впровадження за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України. Наразі тривають слідчі дії», – зазначив у коментарі ЧЕЛАЙН Сергій Гузь, речник Нацполіції в Чернігівській області.

Частина 1 статті 122 передбачає, що потерпілий отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості, нанесені умисно. Зловмиснику загрожують виправні роботи на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button