Кримінал

В Чернігові поліцейські затримали підозрювану у торгівлі наркотиками (Фото)

Співробітники Чернігівського райуправління поліції та регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю викрили 33-річну мешканку Чернігова, яка розповсюджувала психотропні речовини.

Поліцейські провели затримання підозрюваної у роздрібному наркодилерстві якраз у момент, коли вона збула чергову «дозу». Під час поверхневого огляду поліція виявила та вилучила у громадянки згорток з кристалоподібною речовиною.

Поліцейські провели також невідкладний обшук в оселі чернігівки, де виявили декілька зіп-пакетів з порошкоподібною речовиною, три згортки з подрібненою речовиною рослинного походження, два шприци з невідомою рідино, вісім зіп-пакетиків з насінням рослин коноплі та три скляні ємності з невідомою речовиною білого кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протягом ночі патрульні тричі затримали чернігівців із наркотиками

Вилучене направлено на проведення експертних досліджень.

Поліцейські затримали зловмисницю в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України.

За цим фактом слідчий поліції за процесуального керівництва Чернігівської окружної прокуратури, відкрив кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button