Кримінал

В перший день нерестової заборони браконьєр з Чернігівщини наловив сітками риби на понад 50 тисяч гривень

1 квітня Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході спільного рибоохоронного рейду разом з представниками Сектору водної поліції ГУНП області на водоймах Чернігівського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці патруля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На київській трасі патрульні зупинили нетверезого водія фури

На р. Десна, поблизу с. Боромики Киселівської громади виявлено мешканця с. Киїнка, який ловив рибу з човна за допомогою заборонених знарядь лову – 3 од. сіток поріжних. Під час нерестової заборони, в протизаконний спосіб, порушник добув 32 екз. карася сріблястого, загальною вагою 9 кг. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 50592 грн.

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група Чернігівський РВП ГУНП у Чернігівській області. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Чернігівського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. У правопорушника вилучені заборонені знаряддя лову, гумовий човен та незаконно добуті водні біоресурси.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button