Кримінал

Вбивство поліцейського: розпочато розслідування через необережність на полюванні

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вбивства, вчиненого через необережність (ч. 1 ст. 119 КК України). Встановлено, що в неділю, 28 листопада, поблизу с. Травневе Городнянської територіальної громади Чернігівського району під час полювання 39-річний мисливець (начальник одного з районних управлінь ДСНС у Чернігівській області), не переконавшись у безпечності пострілів, поранив із мисливської рушниці в голову чоловіка (співробітника патрульної поліції), який разом із ним був на полюванні. Від отриманого поранення потерпілий помер у реанімації обласної лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині виявили прихований арсенал вогнепальної зброї з тепловізорами поблизу кордону з Росією та Білоруссю (Фото)

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводять слідчі Четвертого слідчого відділу (з дислокацією у м. Чернігові) Територіального управління ДБР, розташованого у м. Києві.

Перебіг розслідування обласною прокуратурою взято на контроль.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button