Кримінал

Вдарив ножем 62-річного батька: на Чернігівщині затримали підозрюваного

Поліцейські Чернігівського райуправління поліції затримали 44-річного чоловіка, який під час сімейної сварки вдарив ножем свого батька, завдавши йому тяжких тілесних ушкоджень. Зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Вчора вдень до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл неподалік Чернігова стався конфлікт між батьком і сином, що переріс у бійку. 44-річний чоловік схопив ножа та вдарив ним в груди батька. 62-річного потерпілого з тяжким пораненням госпіталізували до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФПВ-дрони, безпілотники, артилерія та міномети:  ворог протягом доби гатив по прикордонню Чернігівщини

За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського районного управління поліції. В процесі огляду місця події поліцейські виявили та вилучили знаряддя злочину та інші речові докази.

Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України до ізолятору тимчасового тримання. Чоловік надав правдиві свідчення щодо скоєного.

Слідчий Чернігівського райуправління поліції розпочав кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Згідно з санкцією статті, зловмисникові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button