Кримінал

Відомі подробиці нещасного випадку в Гончарівському

До Чернігівського районного відділення поліції вчора, о 15:31 надійшло повідомлення чергової Управління державної служби з надзвичайних ситуацій про те, що об 11:00 у селищі Гончарівське Чернігівського району, на полігоні під час навчань підірвались на міні троє військовослужбовців.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

Двоє військовослужбовців від отриманих травм померли в Чернігівській обласній лікарні, один знаходиться в тяжкому стані.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що до приймального відділення Чернігівської обласної лікарні з попереднім діагнозом: мінно-вибухова травма з проникаючим пораненням черепа з пошкодженням головного мозку доставлені 20-річний мешканець села Олександрівка Валківського району Харківської області та 21-річний мешканець селища Андріївка Балакліївського району Харківської області, при доставлені каретою швидкої медичної допомоги до лікарні у останніх було констатовано факти смерті.

До реанімаційного відділення з діагнозом: осколкове поранення передньої лобової ділянки голови та втрата переднього зору, госпіталізований 24-річний мешканець села Коробчів Вижницького району Чернівецької області.

Усі троє чоловіків — військовослужбовці строкової служби 20-го окремого батальйону радіоелектронної боротьби військової частини №1262, яка базується у місті Гуйва Житомирської області.

Вищевказані військовослужбовці знаходились у відряджені в складі робочої групи для виконання будівельних робіт на території військової частини №В1688 у селищі Гончарівське.

Працівниками поліції повідомлено військового прокурора. Проводиться перевірка.

Читайте останні кримінальні новини в Чернігові на ЧЕline.

Ще статті по темі

Back to top button