Кримінал

Відомі жахливі подробиці підриву хлопця на гранаті

До Чернігівського відділу поліції вчора звернувся 33-річний мешканець Чернігова та повідомив про те, що неподалік будинку його родич, 24-річний чернігівець, підірвався на гранаті.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

Виїздом слідчо-оперативної групи оглянуто труп, що знаходився поряд із будинком, де проживають батьки дружини загиблого. Чоловік був із видимими тілесними ушкодженнями у вигляді чисельних поранень грудної клітини, нижніх кінцівок і передньої частини голови.

При огляді місця події було вилучено металеві уламки в кількості 42 штуки та важіль запалу УЗРГМ-2.

Зі слів 37-річної дружини загиблого, з березня 2014 року по березень 2015 року чоловік був мобілізований до Збройних сил України та проходив службу в зоні АТО.

Останні півроку в нього відбулися зміни в поведінці, з’явились напади агресії, після чого подружжя розійшлося, і чоловік проживав у свого батька по вулиці Широкій.

Останні два місяці він почав погрожувати їй вбити себе. 3 серпня о 08:30 біля зупинки громадського транспорту «Бойова» хлопець зустрів свою дружину і вони разом пішли до неї додому, де він, діставши предмет, ззовні схожий на гранату, погрожував вбити себе разом із нею.

Після чого, випивши горілки, яку знайшов в квартирі, пішов до магазину за цигарками і не повернувся. На місці події працювали слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

За цим фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження. Триває перевірка.

Ще статті по темі

Back to top button