Кримінал

Військовослужбовець із Десни обікрав працівницю кафе

«Відпочинок» із зловживанням алкогольними напоями в кафе завершився для одного з військовослужбовців позбавленням волі. Так сталося з солдатом 169-го Навчального центру Сухопутних військ України.

Установлено, що військовослужбовець за мобілізацією, солдат-контрактник 26.07.2018 вирішив відпочити в одному з кафе в сел. Десна Чернігівської області. Через певний час гроші на алкоголь у солдата закінчились. Оскільки бажання «продовжувати свято» не зникло, він дочекався, коли працівники кафе залишать у приміщенні кухні без нагляду особисті речі та викрав із жіночої сумки однієї з працівниць гаманець, у якому було 400 грн і три банківські картки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У навчальному центрі “Десна” потонув резервіст

Після здійснення крадіжки зловмисник не повернувся на місце служби та був оголошений у розшук. 30.08.2018 року його було затримано правоохоронцями в м. Запоріжжі біля банкомата, де шляхом підбору пін-кодів до викрадених банківських карток крадій-утікач намагався отримати ще 200 грн, які були на рахунку.

31.08.2018 затриманому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

31.10.2018 року Бобровицький районний суд Чернігівської області в повному обсязі погодився з доводами прокурора військової прокуратури Деснянського гарнізону Центрального регіону України.

Вирок суду для обвинуваченого військовослужбовця за мобілізацією – два роки позбавлення волі.

Джерело: прес-служба військової прокуратури

Центрального регіону України

Ще статті по темі

Back to top button