Кримінал

«Він нас зарубає і тільки тоді поліція приїде трупи оформляти», – сусідські баталії на 5 кутах

До редакції звернулася чернігівка Альона, яка проживає в одній із квартир будинку по вулиці Любомира Боднарука, 13 (колишня Дзержинського). За її словами, жителів будинку тероризує сусід, який полюбляє вживати оковиту.

«Наш будинок поділений на чотири частини. В одній із квартир, що виходить у спільний двір, живе сусід, Юрій Анатолійович, який нам життя не дає. Постійно п’є, ображає нас, одного разу в будинок (він дерев’яний) кидав ножі. Вічні конфлікти, галасливі п’яні компанії, які в туалет ходять просто у дворі. А оце недавно зранку забігає до нас сусідка і кричить «Ви горите». Виходимо і бачимо, що в нього двері ще димляться, обгоріли. Недавно загасив», – розказує дівчина.

За її словами, чоловіку близько 45 років, ніде не працює. Колись їздив на будівництво, то в їхньому дворі була тиша і спокій. Допікає сусід і його компанії регулярно.

«Також у нас ще була ситуація, дочка йому вікна нові поставила, металопластикові, то він одне, мабуть, за горілку здав. Потім у будинку діра здоровенна була. А він розказував, що в нього вікно вкрали. Про підпал дверей також говорив, що його підпалили. Каже, що в нього є якась любов і це її чоловік помстився. Скоріш за все, його ж компанії чи він сам із п’яних очей і підпалили», – каже Альона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довгоочікуваний фінал: продовження історії про семенівського дебошира

За словами жителів будинку, поліція їм не допомагає і вони в розпачі не знають, куди звертатись.

«Він навіжений, повністю неадекватний. Поліція нічого не може зробити. Ще 5 числа написала заяву, то досі дільничний навіть не передзвонив. Для чого тоді потрібна така поліція? Трішки утихомирили, а через день-два він знову починає. Візьме нас коли-небудь зарубає, тільки тоді поліція приїде і буде роботу свою робити – трупи оформляти. Цього вони, мабуть, чекають. Не знаємо, куди піти, до кого звертатися», – жаліються жителі конфліктного будинку.

У міському відділі поліції ситуацію коментують стисло. «Зараз проводиться перевірка фактів. Встановлюються свідки. Треба спершу довести, чи підпалював щось цей чоловік. Наразі це все», – коментує речник Чернігівського міськвідділу поліції Юлія Ковтун.

Ще статті по темі

Back to top button