Кримінал

Вистежив і застрелив з рушниці: поліція Чернігівщини затримала підозрюваного у вбивстві мешканця Ніжина

Поліцейські затримали та повідомили про підозру у скоєнні вбивства ніжинцю, який з рушниці застрелив свого знайомого.

29 липня до поліції надійшло повідомлення про те, що на фермі за містом Ніжин виявлено тіло чоловіка. Експертні дослідження підтвердили, що чоловік помер внаслідок вогнепального поранення голови, тож оперативники ніжинської поліції приступили до пошуків причетного до злочину.

В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що 27 липня потерпілий проїжджав велосипедом повз двір свого знайомого. Між чоловіками давно були неприязні стосунки та старі образи. Підозрюваний вирішив поквитатися з потерпілим, тож взяв рушницю і поїхав за ним. Зловмисник вистежив, коли чоловік опиниться в безлюдному місці і застрелив його. Після чого повернувся додому і сховав незареєстровану рушницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продавала неіснуючі товари для дітей в соцмережі: чернігівські поліцейські викрили підозрювану в шахрайстві

Поліцейські зібрали ґрунтовну доказову базу причетності чоловіка до злочину та 1 серпня повідомили йому про підозру у скоєнні вбивства.

В ході санкціонованого обшуку у зловмисника вилучили незаконну зброю та боєприпаси до неї.

Нині під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури триває досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та статтею 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю).

Підозрюваного затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ІТТ. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Тривають слідчі дії.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button