Кримінал

Врізався в огорожу мосту, впав у водойму та перекинувся: на Чернігівщині розслідують обставини смертельної ДТП

Поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула людина та ще троє зазнали травм.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

3 серпня близько 22-ї години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в с. Кропивне Ніжинського району. На місце події одразу прибули група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група поліції та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 нетверезих водіїв виявили протягом вихідних на Чернігівщині

36-річний водій автомобіля «Рено», рухаючись по вулиці Центральній в бік вулиці Каденюка в селі Кропивне, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не вибрав безпечної відстані та не впорався з керуванням. Автомобіль зіткнувся з огорожею мосту, після чого впав у водойму та перекинувся.

Внаслідок ДТП 39-річний пасажир автівки загинув на місці події. Водій та ще двоє пасажирів з травмами були госпіталізовані до лікарні.

За цим фактом слідчий поліції розслідує кримінальне провадження за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого).

Правоохоронці закликають свідків ДТП, кому відомі будь-які обставини цієї події, телефонувати на лінію 102 чи за номером 063-454-77-43.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button