Кримінал

З Daewoo Lanos зникли три тисячі доларів

У Чернігові 5 квітня о 17.10 по вул. Коцюбинського, 52, біля кафе «Лайм» з автомобіля 27-річного чернігівця Daewoo Lanos невідомі особи викрали барсетку, в якій було 3 000 доларів США.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

Автомобіль обладнаний сигналізацією. Пошкоджень на автомобілі заявник не виявив. Працівниками УКР ГУНП у Чернігівській області з залученням працівників відділу протидії кіберзлочинам у Чернігівській області та спецпідрозділу «КОРД», затримали групу осіб у складі 20-річного ніжинця, 21-річного та 45-річного чоловіків. Їх об’єктивно підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України.

У ході особистого огляду в зазначених вище осіб виявлено та вилучено предмет, схожий на металевий кастет, мобільні телефони, грошові кошти в сумі 3 000 доларів США, пристрій, за своїми зовнішніми ознаками схожий на алгоритмічний «Кодграбер» (сканер кодів автомобільної сигналізації), призначений для несанкціонованого втручання в роботу мережі електрозв’язку автомобільної сигналізації. Останніх затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button