Кримінал

За 20 кілограмів незаконно виловлених карасів браконьєр з Ніжинщини сплатить понад 150 тис.грн

16 серпня Чернігівським рибоохоронним патрулем під час проведення спільного рибоохоронного рейду разом з працівниками Срібнянського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області на водоймах Ніжинського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці патруля.

На ставку поблизу с.Мигурів Талалаївської громади виявлено місцевого мешканця, який ловив рибу з човна за допомогою 5 од. заборонених знарядь лову – сіток поріжних. В протизаконний спосіб порушник добув 97 екз. карася сріблястого, загальною вагою 20 кг. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 153357 грн

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час комендантської години патрульні Чернігівщини затримали нетверезого водія

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група Срібнянського РВП ГУНП в Чернігівській області. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Талалаївського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. Водні біоресурси, човен, автомобіль Hyundai Tucson та заборонені знаряддя лову, вилучено.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button