Кримінал

За демонтаж гідротехнічної споруди судитимуть двох хлопців

За процесуального керівництва Ріпкинського відділу Чернігівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 21-річного та 24-річного мешканців смт Ріпки Ріпкинського району Чернігівської області, які обвинувачуються у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

Про це повідомляє Ріпкинський відділ Чернігівської місцевої прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судитимуть двох викрадачів мопеда

Так, у червні поточного року в нічний час обвинувачені, перебуваючи поблизу смт Радуль Ріпкинського району Чернігівської області та маючи умисел на таємне викрадення чужого майна, з корисливих мотивів, із метою особистого збагачення за допомогою газового різака від’єднали частини металевої конструкції гідротехнічної споруди шлюзу двосторонньої дії, що належить Чернігівському міжрайонному управлінню водного господарства, вагою понад 300 кг, чим завдали організації майнової шкоди на суму понад 1 200 грн.

Довідково: ч. 2 ст. 185 КК України – крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб, карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Ще статті по темі

Back to top button