Кримінал

За крадіжку у великих розмірах двох осіб засуджено до покарання у вигляді позбавлення волі

Прилуцькою місцевою прокуратурою підтримувалося публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно двох мешканців м. Прилуки, які в жовтні 2019 року заволоділи майном потерпілого на суму понад 250 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військового, який убив свого товариша по службі, засуджено до 9 років ув’язнення

Як встановлено в судовому засіданні, два обвинувачені, 1985 р.н. та 1988 р.н., мешканці м. Прилуки, будучи раніше засудженими за вчинення корисливих майнових злочинів, наприкінці жовтня 2019 року в одному із сіл Прилуцького району шляхом пошкодження металопластикового вікна проникли до будинку, звідки викрали мобільний телефон, вироби з жовтого металу та грошові кошти, спричинивши потерпілому матеріальних збитків на загальну суму близько 260 тис. грн.

Прокурором у суді надано беззаперечні докази, за сукупністю яких вина обвинувачених у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 ч.4 КК України, визнана судом доведеною. Вироком Прилуцького міськрайонного суду від 11.03.2020 обвинувачених визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України та призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою залишено без змін.

Прокуратура м. Прилуки

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button