Кримінал

За розбійний напад на дідуся засудили прилучанина

Під процесуальним керівництвом Прилуцької місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом розбійного нападу, поєднаного з проникненням до житла.

У ході досудового розслідування встановлено, що 12 червня раніше судимий за крадіжки, умовно-достроково звільнений із місць позбавленням волі, 40-річний житель м. Прилуки напав на 78-річного місцевого мешканця у його власній квартирі, завдав тому кілька ударів кулаками в обличчя, чим спричинив забійні рани віка та виличної дуги та забрав належну потерпілому сумку з грошима та речами, після чого покинув місце скоєння злочину.

Працівниками поліції порушника затримано безпосередньо після вчинення злочину, вилучено в нього незаконно здобуті грошові кошти, після чого останній показав місце, де викинув сумку з речами потерпілого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік напав на пенсіонера в його квартирі

Прилуцькою місцевої прокуратурою повідомлено порушнику про підозру за фактом вчинення розбійного нападу, поєднаного з проникненням до житла за ч.3 ст.187 КК України.

За принципової позиції Прилуцької місцевої прокуратури  слідчим суддею Прилуцького місцевого суду підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідство триває.

Довідково: згідно ч.3 ст.187 КК України напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, та з проникненням у житло карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Ще статті по темі

Back to top button