Кримінал

Забила до смерті дерев’яною палицею: в Чернігові затримали жінку, яку підозрюють у вбивстві співмешканця

Поліцейські встановили, що між співмешканцями виник конфлікт на тлі спільного вживання спиртних напоїв. У ході сварки 48-річна жінка завдала потерпілому численних тілесних ушкоджень, від яких чоловік помер на місці події. Зловмисницю затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

Повідомлення про виявлення мертвого 53-річного чоловіка в одній із чернігівських квартир надійшло до поліції уранці 6 жовтня.

За викликом на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління поліції. Поліцейські виявили на тілі померлого численні тілесні ушкодження, ознаки насильницької смерті.

Оперативники поліції встановили та затримали особу, причетну до вбивства – 48-річну співмешканку загиблого. Жінка зізналась у скоєному та надала правдиві свідчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині в садівничому товаристві згорів дачний будинок

Поліцейські встановили, що під час п’яної сварки зловмисниця завдала співмешканцю кілька ударів дерев’яною палицею по голові й тулубу, а також поранила йому руку кухонним ножем. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

Із місця події поліцейські вилучили низку речових доказів і направили їх на проведення експертних досліджень.

Зловмисницю затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button