Кримінал

Затримали аж на Чернігівщині: правоохоронці знайшли чоловіка, який намагався викрасти у Великдень скульптуру в парку в Києві

У відділ комунікації поліції Києва розповіли, що у Великдень, близько 19:40, перебуваючи в парку «Володимирська гірка» небайдужі помітили чоловіка, який намагався викрасти міні-макет фонтану із скульптурою Архістратига Михаїла.

Втім, перехожі, які перебували в парку помітили його дії, тож пошкодивши скульптуру чоловік втік.

За словами оперативника Шевченківського управління поліції Олексія Щукіна, працівники карного розшуку відпрацювали прилеглу територію місця вчинення кримінального правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представилась медиком і ошукала літню жінку: у Чернігові поліцейські затримали підозрювану у шахрайстві

«Як з’ясувалось, до охоронця парку звернувся військовослужбовець. Він приніс пошкоджену статуетку, пояснивши, що під час патрулювання до нього звернулася дівчина та повідомила, що невідомий пошкодив статуетку та втік. Ми переглянули та проаналізували записи з камер відеоспостереження, а також за допомоги співробітників управління кримінального аналізу столичного главку встановили особу порушника. 44-річний фігурант після скоєння злочину поїхав за місцем мешкання у Чернігівську область, де ми його і затримали»,- сказав він.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – замах на крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану.

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили фігуранту про підозру. Йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Судово-юридична газета

Ще статті по темі

Back to top button