Кримінал

Збив дитину і втік із місця ДТП: поліція Чернігова встановила особу водія

Поліцейські розшукали та доставили до Чернігівського відділу поліції 63-річного водія автомобіля, який наїхав на малолітню дитину на пішохідному переході.

7 жовтня близько 11-ї години водій автомобіля «ЗАЗ-Славута» на перехресті вулиць Івана Мазепи та Любецької наїхав на 9-річну чернігівку, що перетинала проїзну частину по регульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП дівчинка травмувалася, її доставили до обласної дитячої лікарні. Водій з місця події зник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові за один ранок збили двох дітей

За допомогою системи відеоспостереження «Безпечне місто» наряд патрульної поліції приблизно за годину після скоєння ДТП затримав правопорушника неподалік одного з сіл Чернігівського району. Водія негайно доставили до відділу поліції. Автомобіль поліцейські вилучили та помістили на штрафмайданчик.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт на строк до двох років, арешту на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, із можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції

Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button