Кримінал

Житель Прилуцього району, що пропонував поліцейським хабар, має сплатити штраф

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури мешканця Прилуцького району визнано виним за фактом пропозиції службовій особі надати їй неправомірну вигоду (ч. 1 ст. 369 КК України).Варвинський районний суд Чернігівської області визначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині 25-річний чоловік неодноразово ґвалтував 13-річну дівчинку

В ході судового розгляду прокурором доведено, що житель с. Озеряни Прилуцького району Чернігівської області пропонував надати неправомірну вигоду в розмірі 7000 грн., а в подальшому 10000 грн.працівникам поліції, які являються службовими особами правоохоронного органу, за не вчинення ними відносно себе дій, що пов’язані з використанням наданого службового становища, а саме : не складання відносно себе протоколу про вчинення адміністративного правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП та в подальшому не винесення відносно себе постанови про адміністративне правопорушення.

Вирокможе бути оскаржений в апеляційному порядку.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прилуцька окружна прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button