Кримінал

Жителя Прилуччини викрито під час збуту амфетаміну

Під процесуальним керівництвом Прилуцької місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного збуту прекурсорів (ч. 2 ст. 307 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що 44-річний мешканець одного з селищ Прилуцького району в травні-серпні 2021 року за гроші незаконно збував громадянам прекурсори (амфетамін).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські патрульні впродовж вечора виявили наркотики у двох містян (Фото)

Завдяки скоординованим діям місцева прокуратура спільно з Прилуцьким ВП ГУНП 29.08.2021 під час чергового збуту прекурсорів особу викрила та затримала в порядку ст. 208 КПК України.

На підставі забраних досудовим розслідуванням доказів збувачу амфетаміну повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч. 1, 2 ст.307 КК України.

Слідчим суддею за клопотанням слідчого, погодженого з прокурором, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Довідково: ч.2 ст.307 КК України передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button