Кримінал

Жителю Новгород-Сіверщини повідомлено про підозру у збуті тютюнових виробів (Фото)

За процесуального керівництва Новгород-Сіверської окружної прокуратури повідомлено про підозру 54-річному чоловіку у незаконному збуті тютюнових виробів, які становлять загрозу для життя і здоров’я людей (ч. 3 ст. 204 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець міста Новгород-Сіверський продавав тютюнові вироби, не маючи при цьому ліцензії на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами на території місцевого ринку.

Реалізований товар, за інформацією наявною у слідства, несе загрозу для життя та здоров’я людей, оскільки до медичних закладів зі скаргами на погіршення стану здоров’я зверталися особи, які вживали придбані у підозрюваного тютюнові вироби.

Під час проведення обшуків виявлено і вилучено понад 20 тис. сигарет із фільтром без марок акцизного податку, понад 160 мішків тютюну, загальною вагою понад 3 тони, автомобіль, за допомогою якого здійснювалося транспортування підакцизних товарів та грошові кошти, отримані від реалізації тютюнових виробів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ошукала рідних військовополоненого на майже 150 тисяч гривень: уродженці Чернігівщини повідомлено про підозру (Фото)

Наразі підозрюваного затримано, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Новгород-Сіверського РВП ГУНП в Чернігівській області, за оперативного супроводу УСР в Чернігівській області ДСР НПУ.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівська обласна прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button