Кримінал

Зухвалий злочинець викликав евакуатор, щоб украсти авто

До Чернігівського відділу поліції звернувся місцевий житель, у якого вкрали автомобіль. Курйоз полягав у тому, що старенький легковик «Пежо-308» стояв у дворі без коліс і пального, але це не стало перешкодою для винахідливого крадія.

Досвідчені оперативники розпочали пошуки легковика з перевірки пунктів прийому металобрухту. Чуття не підвело поліцейських – на металобазі вони виявили викрадений «Пежо». Згодом вийшли й на слід 34-річного зловмисника. Зрештою поліція вилучила кузов автівки та повернула його законному власнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гончарівському військовий вкрав у жінки машину

Слідчому чолов’яга розповів, що давно приглядався до старенького «Пежо», плануючи заробити на ньому «легкі» гроші. Спритник викликав евакуатор, назвався власником, відвіз на металобазу й здав на брухт.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) – карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button