Кримінал

Зухвалому грабіжнику з Чернігівщини обрано запобіжний захід

Прилуцькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного заволодіння  транспортним  засобом, вчиненим повторно, поєднаним з проникненням в інше сховище, за ознаками кримінального  правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України.

Як  встановлено, 16.11.2020, у нічний час, мешканець м. Прилуки, 1994 р.н., з території  подвір’я одного з господарств, що розташоване на території міста, шляхом буксирування та в подальшому з’єднавши дроти запалювання, незаконно заволодів транспортним засобом, чим спричинив потерпілому матеріальної шкоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 23-річний юнак намагався пограбувати супермаркет

На даний час особу зловмисника встановлено, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 289 КК України.

За принципової позиції прокурора, на підставі зібраних доказів, підозрюваному судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, строком на 60 днів.

Вказане кримінальне провадження перебуває на контролі Прилуцької місцевої прокуратури.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 289 КК України передбаченого покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прилуцька місцева прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button