Культура

«Благодійник року – 2016»: доброта, що не знає меж і кордонів (Фото)

Як вшанувати щедрість душі та доброту серця? Мабуть, простою увагою. Тому напередодні Дня благодійництва, що відзначається щорічно у другу неділю грудня, у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського вітали учасників обласного конкурсу «Благодійник року» імені меценатів Тарновських.

Із словами подяки та побажаннями до учасників заходу звернувся перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук.

Варто зауважити, що на Чернігівщині конкурс «Благодійник року» імені меценатів Тарновських проводиться з 2008 року.

З роками збільшувалася кількість учасників: 2008 рік – 24 благодійники; 2016 рік – 51. Розширилася і географія конкурсу – сьогодні відзначали і меценатів з Італії, США, Латвії.

Допомога благодійників – неоціненна. Розвиток інфраструктури, нове медичне обладнання у лікарнях, відпочинок дітей за кордоном, облаштування дитячих садків, будинків-інтернатів, фінансова допомога центрам реабілітації, бійцям АТО – цей список можна продовжити не на одну сторінку. Проте головне, що дає доброчинство та волонтерство, – віру в людську щирість, доброту, надію на краще майбутнє.

Тому Оргкомітет конкурсу одноголосно вирішив відзначити спеціальними дипломами конкурсу усіх учасників.

Фоторепортаж Віктора Кошмла

Ще статті по темі

Back to top button