Культура

Чернігівка хитрістю вирвала перемогу в телешоу «Чотири весілля»

Новий сезон «4 весілля» стартував учора, 9 лютого, на 1+1. Участь у ньому взяла наречена із Нових Млинів Сновського району й здобула перемогу.

Наречені з різних куточків України змагалися за «медовий місяць» на Кіпрі.

Боротьба була особливо напруженою і цікавою, оскільки одна з учасниць – «конотопська відьма», друга – вихована в давніх українських традиціях львів’янка, третя – одеситка, яка прийняла іслам, і четверта – молода мама.

Перший шлюб Ілони з Чернігова був невдалим, але дівчина не зневірилась і невдовзі зустріла Дмитра, який оточив її турботою і став надійною опорою у скрутних ситуаціях. Чоловік полюбив Ілону та її маленьку доньку від першого шлюбу Соломію з першого погляду. Весілля вирішили провести в сучасному стилі.

Весілля одеситки Вікторії пройшло зі східним колоритом та суворим дотриманням ісламських традицій. Адже Вікторія вийшла заміж за арабського шейха і прийняла іслам.

Третя наречена – львів’янка Вероніка. Її весілля та вінчання пройшло, як і заведено на Західній України, з дотриманням усіх українських традицій, із морем «хріновухи» та великою кількістю національних страв.

«Конотопська відьма» Олена чекала пропозиції руки і серця від свого коханого шість років, саме тому підійшла максимально відповідально до організації весілля. Гості мали дотриматися суворого дрес-коду – вечірнє вбрання з елементами червоно кольору. Весілля провели в містичному стилі з дотриманням зворушливих українських обрядів.

Фінал здивував учасниць.

За словами учасниць, чернігівка виявилась дуже двоякою та підступною. Вона усміхалась учасницям, а насправді всім ставила занизькі бали задля перемоги.

Ще статті по темі

Back to top button