Культура

Чернігівських фотолюбителів природи запрошують до участі у найбільшому міжнародному конкурсі

Чернігівських фотолюбителів природи запрошують до участі в українській частині найбільшого міжнародного фотоконкурсу обʼєктів природи.

Як вказують організатори конкурсу «Вікі любить Землю» — 31 липня в Україні спливають терміни подачі відповідних фото та відео. До участі запрошуються всі охочі – і професійні фотографи, й аматори у фотосправі, проте допускатимуться до участі у конкурсі виключно власні, авторські, фото та відео. Є ще декілька умов від організаторів: приймаються лише файли, що були зроблені до 23 лютого 2022 року (включно) – це обов’язкова умова, продиктована міркуваннями безпеки учасників. Вітаються фото та відео зі списку природних об’єктів України, бо із 8 тисяч об’єктів природно-заповідного фонду України за 10 років існування цього конкурсу у нашій країні було завантажено близько 120 тисяч світлин із 4 тисяч памʼяток природи України. Ще стільки ж обʼєктів природної спадщини не мають жодної світлини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юні музиканти із Сновська стали лауреатами всеукраїнського конкурсу

Автори найкращих світлин фотоконкурсу отримають цінні призи, ці фото можуть бути внесені в описову частину природних об’єктів у Wikipedia у вигляді ілюстрацій та будуть представлені на міжнародному етапі змагання.

Списки пам’яток української природи за посиланням https://w.wiki/6rrD

Більше деталей про конкурс — https://wikilovesearth.org.ua/2023/06/announcement-2023/

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівщина туристична, за матеріалами сайту «Міжнародний конкурс фотографій пам’яток природи « Вікі любить Землю»»

Ще статті по темі

Back to top button