Культура

Дівчина із Сновська стала лауреаткою Міжнародного музичного конкурсу

Ясмина Подольна із Сновська стала лауреаткою ІІ премії в номінації «Інструментальний жанр» на Міжнародному дистанційному двотуровому фестивалі-конкурсі Toronto-2022. Викладачка талановитої дівчини – Марія Тєлєгіна.

Про це повідомляє Сновська дитяча музична школа ім. Рахліна.

Оцінку виступів учасників конкурсу здійснювало міжнародне журі у складі відомих артистів, педагогів творчих дисциплін, режисерів, керівників творчих колективів, діячів культури і мистецтва Канади, Франції, Словаччини, Чехії, Угорщини, Австрії, Македонії, Хорватії, Болгарії та Чорногорії.

Викладачка із Сновська отримала Подяку за професіоналізм та компетентність у розвитку талантів і творчих здібностей дітей та молоді.

«В цьому році Ясмина Подольна закінчила нашу ДМШ ім.Н.Г.Рахліна. Ця учениця – гордість нашої школи та класу викладача Тєлєгіної Марії Володимирівни, талановита джазова виконавиця. Ясмина постійно приймала участь та ставала лауреатом у різноманітних Всеукраїнських, Міжнародних, обласних конкурсах, фестивалях. Свої знання та здібності вона вирішила й надалі продовжувати, вступивши до Чернігівського музичного коледжу ім. Л.М. Ревуцького на відділ мистецтво естради», — йдеться у повідомленні на сторінці музичної школи ім. Рахліна у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button