Культура

Гурт Go_A пройшов у фінал Євробачення

18 травня відбувся перший півфінал конкурсу, на якому обирали десятку виконавців, які пройдуть до ґрандфіналу, повідомляє hromadske.ua.

Окрім України, до фіналу також пройшли учасники від Норвегії, Ізраїлю, Росії, Азербайджану, Мальти, Литви, Кіпру, Швеції та Бельгії.

Електрофольк-гурт Go_A цьогоріч представляє Україну з піснею «Шум». На першому півфіналі українські музиканти виступали під 15-м номером та стали останніми виконавцями, яких оголосили у переліку десятки переможців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, під яким номером виступить ніжинський гурт «Go_A» на Євробаченні

Другий півфінал конкурсу відбудеться вже 20 травня, а ґрандфінал ㅡ 22 травня.

Нагадаємо, гурт Go_A обрали для участі від України на Євробачення у 2020 році, тоді музиканти мали виконувати пісню «Соловей». Однак через пандемію коронавірусу конкурс не змогли провести.

Організатори Євробачення вирішили, що у 2021 році вже не допустять старі пісні. Водночас чи залишати вже обраних учасників конкурсу, чи проводити новий відбір — кожна країна вирішувала сама.

Go_A — український електрофольк-гурт, що поєднує український автентичний вокал, сучасні танцювальні біти, африканські барабани та потужний гітарний драйв.

Музиканти Go-A походять з різних міст України: засновник гурту Тарас Шевченко — з Києва, Катерина Павленко — з Ніжина, Ігор Діденчук — з Луцька та Іван Григоряк — з Буковини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button