Культура

Химерниця, відьма і гріхи: вийшла нова книга чернігівської письменниці

Нещодавно ми повідомляли про те, що відома українська письменниця, наша землячка (живе в Михайло-Коцюбинському) Олена Печорна написала свою чергову книгу. Над рукописом авторка працювала близько п’яти років. На той час подробиць нової книги не можна було розголошувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Печорна завершила роботу над своєю новою книгою

Та зараз уже відомо про що книга.

«От і все, друзі. Мене розсекретили. Чекаю на ваші читацькі враження! Якби ви тільки знали. Мабуть, це найцінніший скарб, який може отримати автор. Тому… до скорої зустрічі на сторінках «Химерниці», — зазначила Олена Печорна на своїй сторінці у Facebook.

Книга «Химерниця» з’явиться в продажу вже в листопаді.

«Друзі! Готується до виходу новий роман Олени Печорної «Химерниця»! Її дебютний роман «Грішниця» став абсолютним бестселером в Україні та був відзначений двома літературними преміями!

Микола – очільник провінційного містечка, місцевий «князьок», улюбленець долі. Та що він робить тут, у хаті старої відьми Шептулихи? Вона – його остання надія на порятунок доньки. Двоє найближчих друзів Миколи вже втратили найдорожчих. Тепер його черга. Але замість старої його зустрічає дивне дівча – химерниця, «що думки читає». Звідки вона взялася? Доля не знає випадковостей. Колись Микола та його друзі вчинили страшну наругу. Вони забрали те, що їм не належало. І час поновлювати рівновагу. Час віддавати. Тільки щира жертва врятує доньку. Чим заплатить батько за власні гріхи? І ким насправді є та, яку потайки називають химерницею?», – так описують книгу у видавництві «КСД».

 

Ще статті по темі

Back to top button