Культура

Корюківські держслужбовці на два дні стануть акторами театру

Наприкінці травня в Корюківському будинку культури поставлять п’єсу «За двома зайцями», де гратимуть юристи, держслужбовці та освітяни.

Усі вони є учасниками самодіяльності та самі виявили бажання брати участь у виставі. Та для цього довелося пройти справжній кастинг і вивчити чимало тексту.

«Спочатку ми брали на роль Проні одну людину, займалися з нею місяці чотири, вона вивчила дуже багато тексту, але я бачу, що справа не йде. Ну, мабуть, це не її роль. Тому ми знайшли другу акторку, яка працює у лісгоспі, а Голохвастов – це юрист міської ради», – розповідає директор Корюківського будинку культури та режисер-постановник Олена Литвинова.

Сценічний одяг шиє костюмер будинку культури, всі декорації також створюють своїми силами. Допомагали Школа мистецтв і Центр дитячої творчості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівській лікарні №4 вистава «Ніч перед Різдвом» зібрала аншлаг

Директор будинку культури каже, що наразі всі карти майбутньої вистави не розкривають і тримають інтригу. Відомо лише, що це буде вистава на дві дії, а всі пісні наживо виконуватиме місцевий український народний ансамбль «Лілея».

Та така невідомість не завадила популярності вистави. Квитки на прем’єру, що відбудеться 25 травня, вже всі розпродані. Але для містян, які не встигли їх придбати, п’єсу покажуть ще й 26 числа, але й на цей день вільних місць уже дуже мало.

60220668_1292550770910320_4955905296191979520_n

Ще статті по темі

Back to top button