Культура

Патріотична неділя: заходи напередодні Дня Героїв Небесної Сотні

20 лютого на Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні. Урочистості, які нагадують про подвиг героїв Революції Гідності, проводяться в будні, утім, заклади культури і мистецтв Чернігова зберігають патріотичний лейтмотив і у вихідний.

У неділю на сцені міського палацу культури відбудеться урочистий концерт до Дня Героїв Небесної Сотні. Оскільки вільний дух українців незламний у культурі нашого народу, зі сцени міського палацу культури найкращі артисти вшанують пам’ять героїв українською піснею, що лине крізь століття.

Початок – 17.00

У приміщенні чернігівського історичного музею розпочала свою роботу фотовиставка «Вічна пам’ять героїв».

Фотографії зроблені фотокореспондентом – очевидцем подій Революції Гідності. Варто зазначити, що фотовиставка привернула увагу європейської громади під час презентування у м. Вільнюс. А відвідавши військово-історичний музей, можна натрапити одразу на кілька виставочних проектів.

Виставка «Прапор бойовий» експонує прапори українських військових батальйонів, а також фотознімки, зроблені особисто чернігівськими воїнами АТО; а виставка «На наших плечах Україна» присвячена участі чернігівських героїв у антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях. Герої не вмирають!

Ксенія Строкіна

Ще статті по темі

Back to top button