Культура

«Сіверські клейноди» виступили на фестивалі для людей поважного віку (Фото)

Із 15 по 18 жовтня 2021 року у Славутичі проходить ІІІ Міжнародний фестиваль для людей поважного віку – GOLDenFest. Цього року традиційний фестиваль став частиною реалізації проєкту «Славучич — Мала культурна столиця України».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Сіверські клейноди» у Гомелі представили мистецьке різноманіття України

Організатори фестивалю мали на меті залучити людей віком 50+ до культурно-мистецьких, фізкультурно-оздоровчих і туристичних заходів. Ідеться, зокрема, про дискусійні зустрічі, майстер-класи з живопису, йоги, кулінарії, вечірки та кіноперегляди, спортивні змагання, конкурси виконавської майстерності.

Славутицький GOLDenFest — це і велика професійна мистецька програма. Цьогорічним зірковим гостем фестивалю став Академічний ансамбль пісні і танцю «Сіверські клейноди» Чернігівського обласного філармонійного центру під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Сергія Вовка. Як і завжди, виступ колективу вразив глядачів неповторною колоритністю і вишуканою майстерністю.

Виступ клейнодівців об’єднав глядачів різного віку — як, власне, і сам GOLDenFest, адже мистецтво пісні і танцю, представлене ансамблем на фестивалі, — це справжнє українське мистецтво єднання.

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

 

Ще статті по темі

Back to top button