Культура

Сьогодні театральний оркестр влаштує благодійний концерт у сквері Хмельницького

Майже на чотири місяці була призупинена робота колективу Чернігівського академічного облмуздрамтеатру ім. Т.Г.Шевченка через карантинні обмеження, пов’язані з епідемією в Україні вірусу COVID-19. І нарешті минулого тижня згідно з наказом Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрацій творчому складу було дозволено проводити репетиції в приміщенні театру, звісно, за умови здійснення усіх запобіжних санітарних заходів та дотриманням вимог нормативних документів Кабміну та МОЗ України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цвіт папороті шукали в бібліотечному саду (Фото)

Тож режисери розпочали активну роботу над новими прем’єрними виставами, артисти жваво беруть участь в репетиційному процесі, а театральний оркестр взявся готувати концертну програму в подарунок чернігівцям на ознаменування повернення колективу до творчої роботи.

Отже, запрошуємо усіх жителів і гостей міста на благодійний концерт театрального оркестру за участю артистів-вокалістів театру, який відбудеться 17 липня п.р. о 18.00 год. на майданчику біля фонтану в сквері імені Богдана Хмельницького.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Раїса Міненко,
керівник літературно-драматургічної
частини театру

Ще статті по темі

Back to top button