Культура

Тріо Наталії Лебедєвої і Віктор Павелко зіграли на сцені філармонійного центру

На сцені Чернігівського обласного філармонійного центру в рамках традиційних літніх суботніх вечорів джазу був презентований унікальний музичний проєкт – Nataliya Lebedeva Trio feat. Viktor Pavelko.

Піаністка, композиторка, аранжувальниця, бенд-лідер Наталія Лебедєва вже багато років є одним з провідників сучасної джазової музики в Україні. Постійне експериментування – це основа творчості музикантки і очолюваного нею колективу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чернігівському історичному музеї відбувається проєкт зі створення 3D-моделей експонатів

В свою чергу, Віктор Павелко багатьма музикознавцями вважається одним з чільних тенор-саксофоністів країни. Як і ім’я Наталії Лебедєвої, його ім’я добре відоме шанувальникам джазу далеко за межами України.

Тож проєкт-колаборація Nataliya Lebedeva Trio feat. Viktor Pavelko, представлений чернігівським глядачам в обласному філармонійному центрі, прозвучав справді неординарно. В його рамках музиканти тріо Наталії Лебедєвої (Наталія Лебедєва – фортепіано, Костянтин Іоненко – бас, Ярослав Борис – ударні) разом з Віктором Павелком виконали авторські композиції: концерт став музичним діалогом – і між самими музикантами, і між музикантами і глядачами. Саме тим діалогом, що є основою джазу. Концерт артисти присвятили захисникам України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

Ще статті по темі

Back to top button